If this is your first visit, be sure to
check out the FAQ by clicking the
link above. You may have to register
before you can post: click the register link above to proceed. To start viewing messages,
select the forum that you want to visit from the selection below.
Май съм забравил да напиша, че врати имам само дето са червени.
Ееее браус
Като каза пръскалки за фаровете - и аз ще трябва да организирам едни май. Неслучайно на новите коли ксенонът върви с пръскали задължително - сега една снежинка да падне, на фара ще залепне и там ще си стои, деа...
При мен така след ръчкане и изхъркване на 2-ра ми изчезна 1-ва скорост.И не искаше са се отвори и предния капак,след няколко часа мъки и терзания нещата се оправиха от самосебеси.
Само моята 155-ца ли е с характер и се опъва каквото и да реша да и правя? И ли си внушавам?
ALFA ROMEO 155 1.8TS MY95 SPORT -The Legend - бивша
При мен така след ръчкане и изхъркване на 2-ра ми изчезна 1-ва скорост.И не искаше са се отвори и предния капак,след няколко часа мъки и терзания нещата се оправиха от самосебеси.
Само моята 155-ца ли е с характер и се опъва каквото и да реша да и правя? И ли си внушавам?
отговора беше в подписа на Мурджев - Куп желязо пластмаса и т.н. и посредата - душа - необяснимо... и мноо кефещо
Даването на газ, води до пристрастяване! Alfa Romeo 155 1.8TS by RuBig
Volvo V50 2.0D by RuBig
Откачена щанга! В плачевно състояние са. Явно ще се мисли или рециклиране на тези, или нови за по 100 лева бройката. За момента нещата ги оправи един авер - цар на разни измишльотини. Бодна щанга мисля от ТИПО. Пак си имам луфт, ама поне скоростите влизат.
п.п. Задна не ми се беше налагало да ползвам, щот спирам на улицата и направо с първа се излиза. НЕ обърнах внимание дали я е имало или не. Важното е, че консервата отново е в движение и ме радва.
Към MUROMAN - ООоо и моята е с характер. И то много труден. Научи се с бензин от една малка бензиностанцийка само да върви. Ако и сипя ОМВ, Лукоил или Петрол става непоносима и отвратително мудна до 3 000 оборота. С бензин на БГ ОЙЛ си пъпре чудесно, не харчи повече от 11 и пали перфектно.
tonov - прав беше за щангите
п.п кога ще се събирате да се освободя и да дойда?
Abarth - Гонкам я по един полигон. Искам да свикна с нея при всякакви ситуаций. Далеч обаче не е толкова чуплива, колкото ги описват. Вече ще го давам по-спокойно, щот не искам да я досъсипвам и после да има "Олеле майко - воден звей".
п.п. 2 - Ако има поне 3-ма на 10 души, които да не хулят марката ще има повече фенове. Или моята не е толкова счупена, колкото я описвам, или е доста корава кучка за трошене.
ALFA ROMEO 164 2.0 Facelift ALFA ROMEO 164 SUPER 2.5TD Audi a6 2011 3.0 TDI Quattro Mini Cooper 1.6 16V Turbo kit 1++hp
Колега 3-те бр. са ~ 90-100 лв, иначе трябваше да са от злато .
75 2.5 QV 08.86 г. - Ех...
155 1.7 07.93 г. - Сиромашки тунинг + JR filter + ниска - замина за скрап...
FIAT Tipo 1.6 12.93 г. 835С1.000 - вече 2.0 TS 8V Turbo с екстрите от горната...
Мненията са като задниците - всеки си има!
Comment